OVER ONS

Welkom bij Dellflora, de bloemen-, planten- en geschenkenzaak die een glimlach op ieders gezicht tovert. We geloven dat er evenveel voldoening zit in het geven als in het krijgen, en dat is precies wat we hopen te bereiken met onze unieke selectie aan boeketten en bloemstukken. We zijn een familiebedrijf, gerund door Kurt Dello, zijn echtgenote Heidi Jans, en hun kinderen Julie en Jens. We verwelkomen je graag in onze zaak! Onze professionele aanpak en ons oog voor detail zijn te danken aan onze jarenlange ervaring in de marktsector. Hoewel we nu een winkel runnen, staan we van eind februari tot december nog steeds op de markten in Tienen, Dolhain-Limbourg, Tongeren, Fléron en Aubel.

Bij Dellflora vindt u een breed scala aan producten: snijbloemen, bloemstukken, kamerplanten, stekplanten, groenteplanten, zaden, fruitbomen, decoratie, keramiek, en nog veel meer. Onze serres en winkel zijn mooi ingedeeld in verschillende compartimenten, zodat u op uw gemak door ons assortiment kunt bladeren.

We houden de trends goed in de gaten om ervoor te zorgen dat we altijd eigentijdse, frisse creaties kunnen aanbieden. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor ons topprioriteiten; als iets niet perfect is, gaat het niet naar buiten. Elk detail is belangrijk, en we zoeken diezelfde toewijding bij onze leveranciers.

We kijken ernaar uit om u bij Dellflora te verwelkomen en u de vreugde van bloemen en planten te laten ervaren.