AANBOD

Snijbloemen

Onze snijbloemen zijn een levendige viering van de natuurlijke schoonheid. Zorgvuldig geselecteerd op versheid en kwaliteit, bieden ze een uitstekende keuze voor wie een persoonlijk, fris boeket wil samenstellen. Deze prachtige bloemen zijn perfect om elke ruimte op te fleuren, jezelf te verwennen of een geliefde te verrassen.

WIL JE EEN BESTELLING PLAATSEN?

Bloemstukken

Elk bloemstuk bij Dellflora is een uniek meesterwerk. Met de meest verse bloemen en de nieuwste trends creëren we prachtige arrangementen voor elke gelegenheid. Laat je verrassen door de schoonheid en het vakmanschap in elk detail, ontworpen om blijdschap en elegantie in elke omgeving te brengen.

Grafwerk

Bij Dellflora bieden we zorgzaam en respectvol grafwerk aan. Onze bloemstukken, gemaakt met aandacht voor detail, bieden een betekenisvolle manier om eer te betonen aan geliefden die zijn overleden.

Kamer- en stekplanten

Dellflora’s kamer- en stekplanten bieden een levendige mix van groen en kleur. Ideaal voor het toevoegen van een natuurlijke touch aan elke ruimte of voor het starten van een eigen plantenproject. Een breed scala aan keuzes voor elke plantenliefhebber.

Groenteplanten

Begin een eigen moestuin met de robuuste groenteplanten van Dellflora. Van klassiekers zoals tomaten en paprika’s tot unieke en interessante variëteiten, er is een breed scala aan opties om een gezonde en zelfvoorzienende tuin te creëren. Groeien was nog nooit zo eenvoudig en bevredigend.

Decoratie en keramiek

De decoratie- en keramiekcollectie van Dellflora voegt een unieke charme toe aan elke ruimte. Met een assortiment dat reikt van sierlijke vazen en potten tot unieke interieuraccessoires, is er altijd iets om uw persoonlijke stijl te accentueren. Maak elke ruimte speciaal met Dellflora’s bijzondere vondsten. We bieden ook geurkaarsen en geurstokken aan van Jambo Collections!